Športové aktuality
1 min. čítania

Zica v Paríži okradli, prišiel o cennosti v hodnote 500.000 eur

Profile picture for user teraz.sk
Spravodajstvo
TERAZ.sk
Legendárny brazílsky futbalista Zico drží žrebovací lístok s nápisom Japonsko počas slávnostného žrebovania kvalifikáciie o postup na MS 2014 v Brazílii, 30. júla 2011 v Riu de Janeiro. Archívna foto. Foto: TASR/AP
Paríž 26. júla (TASR) - Bývalý brazílsky futbalista Zico sa stal tesne pred štartom OH v Paríži terčom zlodejov. Neznámi páchatelia mu ukradli tašku s mimoriadne cenným obsahom.

Niekdajší slávny futbalista, hrajúci na poste ofenzívneho stredopoliara, ktorý v 71 zápasoch v drese národného tímu strelil 48 gólov, je na OH 2024 na pozvanie brazílskeho reprezentačného tímu. Podľa denníka Le Parisien mu mali aktovku ukradnúť z taxíka. Páchatelia mali byť údajne dvaja - zatiaľ čo jeden zo zlodejov odvádzal pozornosť vodiča, druhý mal tašku ukradnúť cez otvorené okno v zadnej časti vozidla.

Denníky Daily Mail a The Sun informovali, že 71-ročný Zico mal v kufríku cennosti v hodnote 420.000 libier (približne 500.000 eur). Bývalý hráč Flamenga údajne prišiel okrem bankoviek aj o cenné hodinky a diamantový náhrdelník. Informáciu priniesla agentúra DPA.

Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR
Podujatia a športovci

Súvisiace

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque