Šport a olympizmus
3 min. čítania

Aplikácia pre vstupenky Paris 2024 Tickets je už k dispozícii

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth
Foto
Paríž 2024

Na Hry XXXIII. olympiády sa predalo už viac ako 9 miliónov vstupeniek. Ich majitelia sa na športoviská dostanú so zakúpenými lístkami len prostredníctvom aplikácie Paris 2024 Tickets. Aplikácia umožní si lístky sťahovať i predávať ďalším záujemcom. Všetko funguje len na zopár kliknutí.

Aplikácia „Paris 2024 Tickets“, ktorú si majitelia vstupeniek musia stiahnuť do svojich mobilných telefónov, je základným nástrojom pre prístup k vstupenkám pre olympijské hry 2024. Aplikácia má tri základné funkcie.

Základné funkcie aplikácie Paris 2024 Tickets

  • Prístup k všetkým vstupenkám (s výnimkou ceremoniálov; vstupenky na ceremoniály - otvorenie a ukončenie olympijských hier budú v aplikácii k dispozícii od polovice júna).
  • Preneste vstupenky na iných užívateľov (každý návštevník si bude musieť stiahnuť aplikáciu a prihlásiť sa, aby si mohol vyzdvihnúť svoju vstupenku/vstupenky).
  • Vráťte jednu alebo viac vstupeniek do ďalšieho predaja.

Používanie aplikácie je jednoduché a bezpečné. Stihnuť si ju môžete v Google Play či App Store. Vstupenkami v elektronickej podobe sa budú návštevníci preukazovať pri vstupe na športovisko, inými spôsobmi to nebude možné.

Prístup k účtu je s rovnakým prihlasovacím menom a heslom, aké použili fanúšikovia pri nákupe.

Ak chce majiteľ lístka ho preniesť na iného návštevníka, je potrebné kliknúť na „Transférer / Transfer“ pod príslušnou vstupenkou, potom vybrať požadovaný nástroj na zasielanie správ (e-mail, okamžité správy,) a kontakt a nakoniec zdieľať odkaz s výzvou na stiahnutie aplikácie a vyzdvihnutie vstupenky. Príjemca lístka niekoľkými kliknutiami príjme odkaz od kupujúceho a následne ho získa. Vstupenka sa pridá do jeho aplikácie.

Opätovný predaj lístkov bude možný najneskôr 12 hodín pred začiatkom danej športovej udalosti. Je to jediný oficiálny a autorizovaný kanál pre ďalší predaj a kupujúci má záruku, že získa platné vstupenky. K cene však bude pripočítaný manipulačný poplatok – 5 percent z počiatočnej ceny pre predávajúceho, 10 % pre kupujúceho).

HOSPITALITY BALÍKY

Aj keď sa predalo už 9 miliónov vstupeniek, stále je ich dostatok k dispozícii na atraktívne olympijské súťaže. Vstupenky sú na ticketingovom portáli OH. Spoločnosť On Location je zasa dnes jediným a exkluzívnym celosvetovým poskytovateľom balíkov pohostinnosti pre olympijské hry v Paríži 2024 a nasledujúce zimné olympijské hry v Miláne a Cortine d‘Ampezzo 2026 a olympijské hry v Los Angeles 2028.

Ponúkané balíky sú štandardné alebo prispôsobené konkrétnym zákazníkom a budú zahŕňať garantované vstupenky s prístupom do salónikov a skyboxov na miestach konania, dopravu, ubytovanie a jedinečné kultúrne, gastronomické a športové aktivity.

Viac informácií o balíkoch pohostinnosti nájdete na oficiálnej webovej stránke On Location.

Hospitality program Pariž 2024
Podujatia a športovci
p24
Doprajte si výnimočný zážitok, do predaja idú ďalšie lístky na OH 2024

Súvisiace

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque