Šport a olympizmus
Bratislava
2 min. čítania

Riaditeľka ekonomického oddelenia SOŠV Iveta Lednická oslávila s kolegami šesťdesiatku

Iveta Lednická s gratulantmi z vedenia SOŠV (zľava) Antonom Siekelom, Františkom Chmelárom a Jozefom Libom.
Foto
Zuzana Vodáčková, SOŠV

Rady šesťdesiatnikov medzi zamestnancami Slovenského olympijského a športového výboru (SOŠV) rozšírila v týchto dňoch riaditeľka ekonomického oddelenia SOŠV Iveta Lednická. V utorok jej na pracovisku zablahoželali všetci kolegovia so SOŠV, ako aj z dcérskych spoločností Slovenská olympijská marketingová, a.s., Nadácia SOŠV a Sport Event, s.r.o., na čele s prezidentom SOŠV Antonom Siekelom, generálnym sekretárom Jozefom Libom, čestným prezidentom Františkom Chmelárom a s výkonným riaditeľom Gáborom Asványim. Zablahoželať prišiel aj kontrolór SOŠV Ján Mižúr.

Úlohy hlavného gratulanta sa zhostil František Chmelár, s ktorým Iveta Lednická ako riaditeľka ekonomického oddelenia úzko spolupracovala počas jeho 17-ročného pôsobenia na čele Slovenského olympijského výboru (SOV, v rokoch 1999 – 2016). Čestný prezident SOŠV v príhovore vystihol jej profesionálny, zodpovedný a poctivý prístup k práci.

Spoločná fotografia jubilantky Ivety Lednickej a všetkých gratulantov z jej pracoviska.
Spoločná fotografia jubilantky Ivety Lednickej a všetkých gratulantov z jej pracoviska.
Foto
Diana Kosová, SOŠV

Zo súčasného osadenstva zamestnancov SOŠV je práve Iveta Lednická služobne najstaršia. Na SOŠV nastúpila už v septembri 1994, takže onedlho oslávi na tomto pracovisku už 30. výročie pôsobenia. Zo súčasných zamestnancov SOŠV je jediná, ktorá pracovala v organizácii už za pôsobenia historicky prvého predsedu SOV Vladimíra Černušáka a historicky prvého generálneho tajomníka SOV Jána Mráza.

Medzi zamestnancami SOŠV s plným pracovným úväzkom, ktorí už prekročili šesťdesiatku, sa Iveta Lednická pridala k Zdenke Letenayovej, Xénii StarčíkovejĽubomírovi Součekovi, Jozefovi Libovi a Vidorovi Borsigovi. Rady šesťdesiatnikov po nej už v júli rozšíri športový riaditeľ SOŠV Roman Buček.

Ivetka, ešte raz srdečne gratulujeme k jubileu!

p24
Doprajte si výnimočný zážitok, do predaja idú ďalšie lístky na OH 2024

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque