Športové aktuality
3 min. čítania

Doprajte si výnimočný zážitok, do predaja idú ďalšie lístky na OH 2024

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth
Foto
TS PARIS 2024

Doprajte sebe alebo svojim blížnym výnimočný zážitok a zažite naživo Hry XXXIII. olympiády v Paríži. Lístky na OH do francúzskej metropoly môžu byť krásny vianočný darček pre mladých i starších, nielen pre milovníkov športu. Vytvoríte si spomienky na celý život. Parížske hry sú udalosťou, ktorá sa koná raz za 100 rokov! 

Slovenský olympijský a športový výbor odporúča všetkým záujemcom o vstupenky nákup cez web organizátorov alebo cez online platformy spoločnosti On Location. Na Slovensku nie je autorizovaným predajcom žiadna cestovná kancelária. Ak si fanúšikovia kúpia vstupenky cez neautorizovaného záujemcu, môže sa stať, že sa nedostanú na športovisko, lebo organizátori im zneplatnia lístky. Nelegálny predaj je prísne a celosvetovo monitorovaný.

Organizačný výbor olympijských hier 2024 uvoľní v posledný novembrový deň do predaja viac ako 400-tisíc nových vstupeniek nielen na olympijské, ale aj paralympijské súťaže. Nové lístky na olympijské a paralympijské hry sa začnú predávať vo štvrtok 30. novembra od 10.00 h stredoeurópskeho času na webovej platforme organizátorov.

K dispozícii budú opäť lístky na všetky športy vrátane finálových zápolení či otváracieho ceremoniálu, ktorý sa bude konať na rieke Seina. Na tribúny v dejisku jeho vyvrcholenia blízko Trocadéra sa bude dať dostať od 90 eur, ale aj za 260 či 600 eur. Kúpiť sa budú dať aj vstupenky na atletické či plavecké súťaže, ktoré sa v prvých fázach všetky vypredali.

Konať je potrebné rýchlo. O vstupenky bude pravdepodobne veľký záujem a rýchlo sa vypredajú, keďže ich predaj bude 30. novembra od 10.00 h celosvetový. Na jeden účet sa bude dať zakúpiť maximálne 30 lístkov. Tretina z nich bude do 50 eur, takmer dve tretiny do 100 eur.

Zažite nezabudnuteľné chvíle s pohostinnosťou Paríža 2024!

V rámci programu Paris 2024 Hospitality predstavuje exkluzívny oficiálny dodávateľ On Location inovatívne a pohlcujúce zážitky z pohostinnosti pre olympijské hry. Nové ponuky predstavujú jedinečnú príležitosť byť v centre diania a zároveň si užívať špičkové služby. Súčasťou ponúk je aj dych berúci gastronomický zážitok na ikonickej Eiffelovej veži.

Balík „Na cieľovej čiare“ pre atletiku

Fanúšikovia môžu zažiť všetky atletické súťaže neďaleko cieľovej čiary. Tieto balíky sú k dispozícii v kategóriách Gold alebo Silver a ponúkajú výnimočné miesta, ako aj prístup do salónikov so špičkovým cateringom a exkluzívnou zábavou.

Strhujúci zážitok na Eiffelovej veži

Možnosť vychutnať si pohľad na mesto z vtáčej perspektívy počas obeda alebo večere v salóniku Gustava Eiffela na prvom poschodí Eiffelovej veže. Uvítací koktail, návšteva ikonickej parížskej pamiatky, živá hudba, prítomnosť športovcov a celebrít, bufety s francúzskou kuchyňou... Ideálna kombinácia na spoznávanie parížskej kultúry a zároveň obdivovanie úchvatného výhľadu.

On Location ponúka aj oficiálne cestovné balíky, ktoré sú k dispozícii s mnohými možnosťami ubytovania (trvanie od 1 do 6 nocí v 3, 4 a 5-hviezdičkových hoteloch) vrátane vstupeniek na väčšinu športových podujatí v Paríži a v celom Francúzsku. On Location je jediným oficiálnym spôsobom, ako si kúpiť hospitality balíky na olympijské hry 2024 v Paríži. 

Platforma na nákup hospitality balíkov

Podujatia a športovci

Súvisiace

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque