Šport a olympizmus
2 min. čítania

Vzdelávací kurz pre športovcov: Naučte sa plánovať finančne zdravú budúcnosť

pp, athlete365
Foto
Athlete365

Medzinárodný olympijský výbor v spolupráci so svojim dlhoročným celosvetovým partnerom VISA ponúkajú prostredníctvom platformy Athlete365 pre športovcov online vzdelávací kurz zameraný na finančnú kondíciu.

On-line kurz je špeciálne prispôsobený pre aktívnych športovcov a športovcov po kariére. Jeho cieľom je pomoc pre účastníkov, ako riadiť svoj finančný život počas aktívnej kariéry i po jej skončení. Na jeho konci získajú certifikát, ktorým budú môcť preukázať svoju finančnú gramotnosť.

PRIHLÁSENIE SA DO KURZU/REGISTRÁCIA DO ATHLETE365

O ČO IDE?

Športovci majú jedinečné finančné výzvy. „Sme tu, aby sme vám pomohli zorientovať sa v týchto výzvach a podporili vás v tom, aby ste prevzali kontrolu nad svojimi financiami a naučili sa hospodáriť s peniazmi. Získajte prehľad o základných finančných pojmoch a pochopenie rozpočtovania, úrokov a sporenia tým, že sa prihlásite na náš kurz Financial Fitness, ktorý je navrhnutý tak, aby vás podporoval v každej fáze vašej športovej kariéry,“ uvádza sa v pozvánke na platforme Athlete365.

AKÉ VECI SA NAUČÍTE? 

Cestovanie na súťaže je veľkou súčasťou života športovca. Tu je finančný fit top tip, ktorý športovcom pomôže ochrániť identitu pri cestovaní:

  • Ak je to možné, vyhýbajte sa používaniu verejného Wi-Fi.

Mnohé bezplatné verejné siete Wi-Fi nie sú bezpečné. Ak musíte použiť verejný počítač, nezadávajte súkromné informácie, ako sú čísla bankových účtov alebo prihlasovacie údaje, a nikdy si automaticky neukladajte informácie alebo heslá.

VIAC O PROJEKTE

AKÝ TO BUDE MAŤ PRE VÁS PRÍNOS?  

Absolvovaním kurzu a získaním certifikátu si účastníci zvýšia kvalifikáciu v oblasti finančnej gramotnosti, čo im umožní spravovať ich financie počas súťažného ročníka aj po ňom.

Zlepšia svoju finančnú budúcnosť tým, že lepšie porozumejú základným témam osobných financií. Učiť sa budú prostredníctvom rôznych online modulov a kvízov, ktoré sú navrhnuté tak, aby im pomohli prevziať kontrolu nad ich financiami a naučia ich rozumne hospodáriť s peniazmi.

Témy kurzov: Úspory, rozpočet, finančné inštitúcie, úvery, dlhy a krádež identity.

O PLATFORME ATHLETE365

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV