Športové aktuality

Športovci môžu navrhnúť svojho trénera na prestížne ocenenie

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth
Cena MOV za celoživotný prínos pre trénerov.
Foto
MOV/OLYMPICS.COM

Športovci, chcete oceniť prínos svojho trénera na ceste k úspechu na olympijských hrách či iných významných podujatiach? Nominácie na Cenu Medzinárodného olympijského výboru za celoživotný prínos pre trénerov sú teraz otvorené. Nenechajte si ujsť príležitosť vzdať hold tvrdej práci a oddanosti vášho trénera.

Oslávte úspechy svojho trénera

Za každým úspešným športovcom stojí skvelý tréner, a práve teraz majú športovci šancu nominovať toho svojho do 6. ročníka prestížneho ocenenia MOV. Držiteľa vyberá komisia MOV pre podporné tímy športovcov.

Kto sa môže zapojiť?

Nominácie sú otvorené pre všetkých trénerov, aktívnych aj na dôchodku, ktorí trénovali športovca na letných alebo zimných olympijských hrách. Uzávierka na podanie nominácií je 23. októbra 2024.

Prečo nominovať?

Ocenenie neoslavuje iba športové úspechy trénerov, ale aj ich celkový prínos mimo športoviska. Zahŕňa to vytváranie bezpečného a podporného tréningového prostredia, prácu v komunite a osobnú podporu športovcov.

Sergej Bubka, predseda komisie pre podporné tímy športovcov, zdôrazňuje, že tréneri sú nenahraditeľní nielen na športovisku, ale aj mimo neho: „Poskytujú kľúčovú psychickú a fyzickú podporu, ktorá významne prispieva k úspechu ich športovcov nielen v športe, ale aj v živote.“

Ako nominovať trénera?

Nominácie môžu podávať olympionici, medzinárodné federácie, národné olympijské výbory, členovia komisie športovcov MOV a členovia MOV.

Nominovaný tréner musí trénovať športovca, ktorý sa zúčastnil aspoň na jedných letných alebo zimných olympijských hrách. Mená najlepších trénerov oznámia v novembri.

Nominovať je možné prostredníctvom formulára.

Nezmeškajte príležitosť oceniť výnimočného trénera, ktorý vás podporoval na ceste k olympijským výšinám!

Nominujte trénera teraz!

NOMINÁCIA TRÉNERA

Tagy
Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque