Športové aktuality
1 min. čítania

Slovensko prišlo o veľkú nádej na medailu z EYOF

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth

Krátko pred začiatkom Európskeho olympijského festivalu mládeže v Banskej Bystrici postihla veľká smola nasadenú jednotku v bedmintone Johanku Ivanovičovú. Na vrcholnom mládežníckom podujatí sa slovenská bedmintonistka nebude môcť zúčastniť.

Ivanovičovú vyradil z účasti na banskobystrickom EYOF pozitívny test na COVID-19, ktorý mala po poslednom sústredení reprezentácie v Trenčíne. Johanka Ivanovičová bola v turnaji bedmintonistiek nasadená jednotka a okrem dvojhry mala hrať aj miešanú štvorhru po boku Matúša Poláčka.

Namiesto Ivanovičovej pricestovala do Banskej Bystrice Lea Kyselicová. Rodáčka z Trnavy sa pripojila k výprave a v pondelok ju čaká prvý zápas.

„Bohužiaľ nám Johanka vypadla z nominácie. Nahradila ju na poslednú chvíľu Lea, ktorá zaujme aj jej miesto v prvej skupine. Turnaj sa už nebude prežrebovávať, urobila sa len zámena hráčok,“ informovala trénerka Judith Meulendijksová.

Lea Kyselicová nastúpi na svoj prvý zápas proti Švédke Sofii Stromwallovej v pondelok o 12.25 h, podvečer o 17.05 nastúpi proti Slovinke Anji Blažinovej.

Šport
paris
Ukazsa2024 Pankova

Súvisiace

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV