Šport a olympizmus
2 min. čítania

V Bratislave na Athletes Speakers o komunikácii i propagácii

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth

Na pôde Slovenského olympijského a športového výboru sa uskutočnilo v poradí štvrté pracovné stretnutie projektu Athletes Speakers. Cieľom projektu je vyvinúť a otestovať inovatívny, na mieru šitý vzdelávací a tréningový program, ktorý sa zameria na špecifické potreby športovcov v oblasti komunikačných zručností a pomôže im plynulo prejsť do novej kariéry.

Zástupcovia zainteresovaných strán v Bratislave diskutovali o komunikácii a propagácii i zdieľali svoje vlastné skúsenosti z oblasti športu. Hovorili aj o budúcich krokoch v rámci celého projektu a vytvorení programu pre športovcov smerujúcemu k zlepeniu ich komunikačných zručností.

Počas návštevy navštívili Slovenské olympijské a športové múzeum, v ktorom ocenili prínos stálej expozície pre rozvoj a predovšetkým pre propagáciu športu.

Projekt Athletes Speakers koordinuje Olympijský výbor Severného Macedónska v spolupráci s SOŠV a s ďalšími piatimi športovými organizáciami zo Španielska, Írska, Holandska, Portugalska, Bulharska.

Projekt trvá 24 mesiacov a na jeho konci má vzniknúť vzdelávací a školiaci program pre športovcov na plynulý prechod do novej kariéry a príručky pre športové organizácie s návodmi ako podporovať týchto športovcov.

p24
Doprajte si výnimočný zážitok, do predaja idú ďalšie lístky na OH 2024

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque