Športové aktuality
Podcast
3 min. čítania

Attila Végh: Odvetu s Karlosom neriešim, môj Zápas storočia len príde

Stanislav Benčat

Bojovník z prostredia MMA Attila Végh pred mesiacom ovládol Zápas storočia, keď v Oktagone zdolal v ostrosledovanom zápase českého soka Karlosa Vémolu. Od tohto momentu nabral Attilov život nové rozmery.

Na čo všetko úspešný športovec v podcaste odpovedal?

O Véghovi vznikol film, ako sa teší na jeho uvedenie?

Ako prežívala Attilova mama jeho zápasy?

Nevstúpila mu po Zápase storočia sláva do hlavy?

Ako sa teší na prírastok do rodiny?

Aké športy, okrem bojových, má rád?

Jeho fanúšikovská základňa sa niekoľkonásobne zvýšila, verejnosť ho začala vnímať ako výraznú športovú osobnosť ba dokonca celebritu.

Ako povedal po triumfe nad Vémolom – Spln sa mi senil. Spraviť dlhší rozhovor s Attilom bola pomerne náročná záležitosť, v nabitom programe si len ťažko nachádzal hoc 20 voľných minút. Okrem športových či reklamných povinností sa totiž chce čo najviac venovať a pomáhať manželke Natálii, s ktorou čaká prírastok do rodiny.

„Ja som bol Rocky. Len nie vo Philadelphii, ale v Trnave. Trénoval som dvojfázovo. Najskôr v Trnave, kardio, následne každý deň sparing alebo grappling. Všetko so silnými zápasníkmi ako Jožko Jaloviar, Pišťa Vojčák, čo sú najlepší slovenskí reprezentanti v ťažkej a poloťažkej váhe. Lepších parťákov som nemohol mať, chvalabohu. Neustále sa pri mne striedali, aby boli oddýchnutí, čerství. Doslova ma týrali. Zabíjali ma. Nedali mi pocítiť, že by som nad nimi dominoval. Bol som z toho až frustovaný. Neveril som, že neviem ukončiť zápasníkov. Nemal som z tréningový dobrý pocit, ale vedel som, že na konci dňa ten pocit musí prísť.“


Olympijský podcast môžete počúvať zadarmo 

Počúvajte na: Google podcasty |  Spotify | Apple podcasty RSS 

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiež na Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte „Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV