Šport a olympizmus
2 min. čítania

Olympijský festival na Kuchajde: Okrem športu aj bohatý hudobný program

Foto
SOŠV - Mária Šišková

Pripravte sa na nezabudnuteľné leto plné nielen športu, ale aj skvelej hudby! Olympijský festival na Kuchajde, ktorý sa uskutoční od 26. júla do 11. augusta, prinesie okrem atmosféry olympijských hier v Paríži a množstva športových disciplín aj pestrý a zaujímavý hudobný program. 

Viac o festivale

Prvý deň Olympijského festivalu na Kuchajde, 26. júla, bude výnimočný nielen veľkolepým otváracím ceremoniálom a zapálením olympijského ohňa zlatými medailistami bratmi Hochschornerovcami, ale aj pestrým hudobným programom.

Deti na festivale privíta kapela Cupi Lupi s ich seriálom Turbo Šampióni. Francúzsku kultúru a hudbu zase predstavia Michal Červienka a Lucia Bujnová. V piatok návštevníkom zaspieva aj talentovaná Barbora Piešová, víťazka SuperStar. Ako hlavný hudobný hosť večera vystúpi Peter Cmorík so svojou kapelou a rozprúdia atmosféru svojimi nezabudnuteľnými hitmi.

Olympijský festival prinášajú exkluzívny partner TIPOS, generálni partneri 4F VEOLIA, hlavní partneri ALLIANZ, SEPS, partneri KAUFLAND, STRABAG s.r.o., SAMSUNG ACROSS.

Počas celého trvania festivalu sa môžete tešiť na živé koncerty a vystúpenia rôznych hudobných žánrov. Medzi účinkujúcimi nájdete obľúbené slovenské kapely a umelcov ako Desmod, Korben Dallas, Kali, Tina, Majself, Erik Šulc & Friends, Karmen Pál Baláž, Juraj Bača, Lukáš Adamec či Dominika Migrová. Do Francúzska vás prenesie Roc’hann, fracúzsko-slovenská kapela, ktorá so sebou prinesie tú pravú atmosféru francúzskeho regiónu Bretónska. Na Kuchajde nebude chýbať ani koncert Vojenskej hudby Ozbrojených síl Slovenskej republiky.

Aj tí najmenší si prídu na svoje. Pre deti sú počas 17 dní pripravené koncerty a vystúpenia obľúbených  interpretov ako Fíha Tralala, Cimbálkovo či Paci Pac, ktorí sa postarajú o skvelú zábavu pre celú rodinu.

„Olympijský festival vhodne zapadá do ponuky prázdninových aktivít v Bratislave. Kombinácia vyskúšať si športové disciplíny a zároveň podporovať našich športovcov súťažiacich v Paríži vytvorí príležitosť na nezabudnuteľný zážitok. Ponúkame možnosť otestovať sa vo viac ako troch desiatkach športov, ochutnať i skvelé jedlo a zabaviť sa na zaujímavých koncertoch či iných kultúrnych podujatiach. Olympijský festival bude otvorený každý deň počas trvania parížskych hier od predpoludnia až do večera,“ uviedol generálny sekretár SOŠV Jozef Liba.

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque