Športové aktuality
Video
2 min. čítania

SOV v spolupráci so spoločnosťou Data system soft zvíťazil v 7. ročníku súťaže Microsoft Industry Awards 2013 v Slovenskej republike

Mojmír Gaško
No video provider was found to handle the given URL. See the documentation for more information.

BRATISLAVA 3. október (SOV) - Spoločnosť Microsoft Slovakia udeľovala v priestoroch svojho Technologického centra  v Bratislave po siedmykrát ocenenia v súťaži  Microsoft Industry Awards 2013. Tento rok sa do súťaže zapojilo 15 partnerov s 20 zákazníckymi riešeniami. Ocenenia odovzdali generálny riaditeľ Markus Breyer, spolu s obchodným riaditeľom divízie pre riešenia malých a stredných podnikov, Ondřejom Novodvorským.

„Som rád, že naši partneri, ktorí sú neoddeliteľnou súčasťou nášho biznisu, majú možnosť zúčastniť sa na súťaži Microsoft Industry Awards už siedmykrát. Je to najprestížnejšie lokálne ocenenie, aké môže vôbec partner Microsoftu získať. Vzhľadom na tohtoročné skúsenosti verím, že ďalší rok budeme vyberať z ešte väčšieho počtu nápadov. Nebude to ľahké, pretože mnohé z nich sú naozaj inovatívne, rozdiely sú častokrát minimálne a naši partneri prichádzajú s pokrokovejšími, technicky náročnejšími a vyspelejšími riešeniami prakticky neustále,“ povedal Markus Breyer, generálny riaditeľ spoločnosti Microsoft.

Víťazi jednotlivých kategórií získavajú oprávnenie používať logo, plaketu a diplom Microsoft Industry Awards 2013 – Winner a marketingový balík „Solution Day“, ktorý zahŕňa prenájom Technologického centra spoločnosti Microsoft na jeden deň.

Slovenský olympijský výbor (SOV) spolu so spoločnosťou Data System Soft získali ocenenie v kategórii Najlepšie Cloudové Office365 riešenie pre podnik spolu s ďalšími dvoma spoločnosťami.

Krátke video o víťaznom projekte SOV využíva Office365:

No video provider was found to handle the given URL. See the documentation for more information.
p24
Doprajte si výnimočný zážitok, do predaja idú ďalšie lístky na OH 2024

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque