Športové aktuality
1 min. čítania

Triumf Rehák Štefečekovej a Vargu v mix trape na SP v Čchangwone!

Čchangwon 25. apríla (TASR) - Slovenskí reprezentanti v športovej streľbe Zuzana Rehák Štefečeková s Erikom Vargom triumfovali v disciplíne miešaný trap na podujatí Svetového pohára v kórejskom Čchangwone. Vo finále trafili 41 asfaltových holubov a  odsunuli na druhú priečku úradujúcich majstrov sveta Austrálčanov Penny Smithovú s Jackom Wallaceom (38). Tretí skončili Kuvajťania Sarah Alhawalová s Khaledom Almudhafom.

"Je skvelé vyhrať mix trap na "sveťáku" po boku Erika. Je to niečo úplné iné ako individuálna disciplína, v ktorej súťažíte sám za seba. V miešanej súťaži vás niekedy potiahne váš parťák, inokedy zasa musíte pomôcť vy jemu a vedieť sa vyrovnať s tlakom," citovala slová Rehák Štefečekovej oficiálna stránka podujatia. Varga si pochvaľoval novú kórejskú strelnicu. "Je to ideálne miesto na organizovanie najbližších MS," uviedol 41-ročný reprezentant.

Výsledky miešaného trapu: 1. Zuzana REHÁK ŠTEFEČEKOVÁ, Erik VARGA (SR) 41, 2. Penny Smithová, Jack Wallace (Austr.) 38, 3. Sarah Alhawalová, Khaled Almudhaf (Kuv.) 28.

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque