Športové aktuality
1 min. čítania

Veľký aplauz na ZOH mládeže pre PSY a Kim Ju-Na

olympics.com, pp
Na voľnom programe krasokorčuliarok sedeli vedľa prezidenta MOV Thomasa Bacha (v strede) svetoznámy umelec PSY a olympijská víťazka Kim Ju-Na
Foto
IOC/Greg Martin/OLYMPICS.COM

Pozornosť kórejských fanúšikov sa počas súťaže krasokorčuliarok chvíľami nesústredila na ľadovú plochu, ale do hľadiska. Vedľa prezidenta Medzinárodného olympijského výboru Thomasa Bacha sa posadil autor svetoznámeho hitu Gangnam Style PSY.

Keď sa juhokórejský raper a spevák objavil na veľkoplošnej obrazovke počas voľných jázd krasokorčuliarok, halou sa niesol búrlivý potlesk. PSY sa usmieval do kamery, kým maskot Moongcho tancoval na jeho ďalší hit That That.

Spolu so PSY a Thomasom Bachom fanúšikovia v Ľadovej aréne búrlivo privítali aj olympijskú víťazku v krasokorčuľovaní z Vancouveru 2010 Kim Ju-Na, ktorá má v krajine status veľkej hviezdy. Prítomný na voľných jazdách bol aj bývalý generálny tajomník OSN Pan Ki-mun.

PSY počas kariéry vydal osem štúdiových albumov a 26 singlov. Gangnam Style vydal v roku 2012 a odvtedy mal na YouTube viac ako 5 miliárd pozretí.

Podujatia a športovci
p24

Súvisiace

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV