Šport a olympizmus
2 min. čítania

Zverejňujeme kompletný sumár doteraz udelených výročných ocenení, čestných titulov a vyznamenaní SOV/SOŠV

Profile picture for user soucek
Ľubomír
Souček

Na nedávnom 62. valnom zhromaždení Slovenského olympijského a športového výboru (SOŠV, do decembra 2018 to bol Slovenský olympijský výbor – SOV) sa uskutočnilo odovzdávania výročných ocenení SOŠV za rok 2021 a vyznamenaní SOŠV. Ďalšie vyznamenania SOŠV – za úspechy na zimných olympijských hrách 2022 v Pekingu – sa odovzdávali minulý piatok na Family Day v Sedíne.

Vzhľadom na to, že členovia a čestní členovia SOŠV, ako aj zástupcovia organizačných zložiek a komisií SOŠV sa niekedy ťažko orientovali v databáze výročných ocenení, čestných titulov a vyznamenaní SOŠV na webe olympic.sk, zverejňujeme kompletný historický sumár všetkých udelených výročných ocenení SOV/SOŠV, čestných titulov a vyznamenaní SOŠV (s výnimkou Čestných uznaní) v celistvom dokumente vo formáte PDF.

Výročné ocenenia, čestné tituly a vyznamenania SOŠV

Pri vyhľadávaní v databáze treba po otvorení PDF-súboru stlačiť klávesy Ctrl+F a do príslušného okienka zadať priezvisko (alebo aj celé meno) vyhľadávanej osoby či názov organizácie aj s diakritikou. V prípade, že sa niektoré meno objavujú v databáze viackrát, v rámci okienka je aj tlačidlo „nasledujúce“. Po kliknutí naň sa zobrazia ďalšie vyhľadané údaje.

Veríme, že tento kompletný zoznam sa stane cennou pomôckou pre všetky subjekty aj jednotlivcov s oprávnením podávať návrhy na udelenie výročných ocenení, čestného členstva a vyznamenaní SOŠV.

p24
Doprajte si výnimočný zážitok, do predaja idú ďalšie lístky na OH 2024

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque