Šport a olympizmus
2 min. čítania

4 dôvody, prečo sa prihlásiť do UKÁŽ SA!

V 9. ročníku grantového programu Nadácie SOŠV Ukáž sa! Rozdávame 35-tisíc eur mladým športovcom a športovým kolektívom. Prečo by si sa mal zapojiť? Tu je pár dôvodov. 

1. Získaš grant na podporu svojho športového talentu  

Pre budúce športové hviezdy je tento rok vyčlenených až 35-tisíc eur. Športovci sa môžu prihlásiť, ak majú od 10 do 18 rokov. A pozor! Šancu majú nielen jednotlivci, ale aj mládežnícke a juniorské kolektívy. Víťaz získa 3 000 eur, a to je už suma, o ktorej sa oplatí premýšľať.

2. Zabojuješ o výlet na olympijské hry do Paríža! 

Pre jedného prihláseného športovca a jeho zákonného zástupcu máme skvelú odmenu. 3 dňovú cestu na olympijské hry do Paríža, počas ktorých bude mať zabezpečenú spiatočnú leteckú dopravu, ubytovanie v dvojlôžkovej izbe v Paríži a vstupenky na športové podujatia.

Výber športovca zabezpečuje správna rada Nadácie SOŠV na základe prihlasovacieho formulára a videa. Výber športovca, ktorý pocestuje na Olympijské hry, prebieha oddelene od výberu finalistov, ktorí získajú granty.

3. Spropaguješ seba a svoj šport 

Máš jedinečnú šancu odprezentovať svoj šport ale aj samého seba. Účasť v grantovom programe Ukáž sa! mladým športovcom často otvára dvere do sveta profesionálneho športu. Kto vie, možno aj ty raz budeš v úlohe ambasádora Ukáž sa!, rovnako ako vodná slalomárka Zuzana Paňková, ktorá bola v minulosti tiež finalistkou projektu.

4. Vystúpiš z komfortnej zóny 

V projekte Ukáž sa! máš príležitosť skutočne sa posunúť a prekonať svoje hranice. Áno, budeš musieť natočiť video a rozprávať na kameru, no vďaka tomu sa možno naučíš ako efektívne prezentovať seba a svoje športové ciele a vízie. Tento krok môže byť zásadný pre tvoj športový i osobný rozvoj.

Prihlás sa TERAZ! 

Projekt
p24

Do olympijských hier v Paríži zostáva