Športové aktuality
2 min. čítania

Dressel po nevydarenej obhajobe v slzách: Nebol to môj týždeň

Profile picture for user teraz.sk
Spravodajstvo
TERAZ.sk
Caeleb Dressel. Foto: TASR/AP
Paríž 3. augusta (TASR) - Americký plavec Caeleb Dressel nedokázal v Paríži obhájiť olympijské tituly v disciplínach 50 m voľný spôsob a 100 m motýlik. Dvadsaťsedemročného Američana zachytili v piatok kamery niekoľko minút plakať po neúspešnej obhajobe zlatých medailí z Tokia.

"Iste, neodviedol som svoju najlepšiu prácu. Užil som si veľa zábavy, no toto nebol môj najlepší týždeň," priznal podľa agentúry AP Dressel, ktorý skončil na 50 m v.sp. šiesty, do finále motýlika sa neprebojoval. Po pretekoch voľným spôsobom sa prevesil na lano v bazéne a neponáhľal sa s odchodom z vody, pričom následne snímali kamery slzy na jeho tvári. Dressel trval na tom, že nedovolí, aby mu nevydarené preteky pokazili pobyt vo Francúzsku: "Som na OH, na to nezabudnem. Chcel by som podávať lepšie výkony, ale nepodarilo sa mi to. Trénujem na to, aby som išiel rýchlejšie ako časy, ktoré idem, to viem. Je to ťažké a trochu srdcervúce."

Dressel však neodíde naprázdno ani zo svojej tretej olympiády. Zlato získal v štafete 4x100 m v.sp. a bol to jeho ôsmy najcennejší kov pod piatimi kruhmi. Súčasťou zlatého tímu v štafete bol aj v Tokiu a predtým aj v Rio de Janeiro v roku 2016.

Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR
Podujatia a športovci

Súvisiace

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque