Šport a olympizmus
2 min. čítania

Druhý víkend Olympijského festivalu: Šport, koncerty a bronzové oslavy Mateja Beňuša

Foto
SOŠV - Samuel Galica

Kuchajda v Bratislave má za sebou druhý víkend Olympijského festivalu. Do 11. augusta majú návštevníci možnosť zapojiť sa do viac než 20 rôznych športových disciplín. Festival ponúka aj pestrý kultúrny program s množstvom živých koncertov slovenských hudobníkov. A inak tomu nebolo ani počas uplynulého víkendu, ktorý patril Kaufland detskému festivalu.

Viac o festivale  

Okrem viac ako 20 športov, si mohli návštevníci v sobotu ráno užiť súťaž rádiom ovládaných plachetníc. Viac o gymnastike prezradili zástupcovia Slovenskej gymnastickej federácie a okrem nej, si každý mohol vyskúšať aj množstvo iných športov. Nechýbal vodný slalom, volejbal, bedminton, jachting a množstvo ďalších.

Nedeľa patrila najmä golfu a to aj vďaka návšteve nášho medailistu z Tokia 2020 Roryho Sabbatiniho, ktorý pre Slovensko vybojoval striebornú medailu. Okrem rozhovoru priamo na pódiu neskôr rozdával autogramy a pózoval na fotografie s fanúšikmi v TIPOS zóne. Pretekalo sa aj s Kaufík detskými behmi, na ktorých sa zúčastnilo 1 000 malých bežcov a bežkýň.

Nedeľa na Olympijskom festivale.
Nedeľa na Olympijskom festivale.
Foto
SOŠV - Samuel Galica

Olympijský festival prinášajú exkluzívny partner TIPOS, generálni partneri 4F a VEOLIA, hlavní partneri ALLIANZ, SEPS - Slovenská elektrizačná prenosová sústava, partneri KAUFLAND, STRABAG s.r.o., SAMSUNG a ACROSS.

Kaufland detský festival však na Kuchajdu priniesol aj množstvo slovenských interpretov. Tých najmenších zabávali Fíha Tralala či Paci Pac. No prišli aj Dominika Mirgová, Tina či raper Majslef. No a vyvrcholením druhého víkendu Olympijského festivalu bol návrat bronzového vodného slalomára Mateja Beňuša. Ten na Kuchajdu prišiel priamo z letiska, aby s fanúšikmi oslávil jeho druhú olympijskú medailu. Už tradične nechýbala ani autogramiáda v TIPOS zóne.

Olympijský festival vám prináša partner Kaufland.
Olympijský festival vám prináša partner Kaufland.
Foto
SOŠV
Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque