Šport a olympizmus
1 min. čítania

Záverečná konferencia projektu Koncepcia duálnej kariéry - pozvánka

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth
Foto
ENVATO

Slovenský olympijský a športový výbor s partnerskými organizáciami pozývajú na záverečnú konferenciu spojenú s predstavením výsledkov projektu Koncepcia duálnej kariéry – prenos skúseností, synergia znalostí. Konferencia sa uskutoční 24. apríla od 10.00 h v priestoroch Slovenského olympijského a športového múzea v Dome športu v Bratislave.

Registrovať sa na konferenciu je potrebné prostredníctvom linku do 22. apríla.

REGISTRÁCIA

Projekt Koncepcia duálnej kariéry – prenos skúseností, synergia znalostí, ktorý finančne podporila Európska únia prostredníctvom programu Erasmus+, realizuje Slovenský olympijský a športový výbor s partnerskými organizáciami – Slovinským olympijským výborom – Združením športových zväzov a s Univerzitou Komenského v Bratislave, Fakultou telesnej výchovy a športu. Ambasádorkou projektu je biatlonistka Paulína Fialková.

Erasmus+

Výstupom projektu je koncepcia duálnej kariéry športovcov ako súbor poznatkov a navrhovaných opatrení pre zavedenie funkčného systému podpory a služieb pre športovcov po ukončení ich aktívnej športovej kariéry. Súbor opatrení i skúsenosti zo Slovinska odprezentujú zástupcovia participujúcich strán počas záverečnej konferencie.

paris
Ukazsa2024 Pankova

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV