Športové aktuality
2 min. čítania

Forsterová zabehla v rozbehu 13,08 a čaká ju opravný beh

Profile picture for user teraz.sk
Spravodajstvo
TERAZ.sk
Na snímke slovenská šprintérka Viktória Forsterová počas rozbehov na 100 m cez prekážky žien v atletike na XXXIII. letných olympijských hrách v Paríži v stredu 7. augusta 2024. Foto: TASR - Martin Baumann
Paríž 7. augusta (TASR) - Slovenskej atlétke Viktórii Forsterovej sa nepodarilo postúpiť priamo do semifinále behu na 100 m prek. na OH v Paríži. V stredajšom piatom rozbehu obsadila 6. miesto časom 13,08 s a nedostala sa medzi trojicu postupujúcich priamo, ani medzi ďalšiu trojicu idúcu ďalej časom. Má však ešte šancu dostať sa medzi 24 najlepších a to z opravných behov, ktoré sú na programe vo štvrtok od 10.35.

Forsterovú od tretej postupovej priečky delilo 36 stotín sekundy. "S výkonom nie som vôbec spokojná, ale je to tak, ako to je. Zajtra mám ďalšiu šancu, takže nehádžem flintu do žita. Verím, že sa to podarí. Baby boli dnes lepšie, ale zajtra je nový deň a verím, že mám v sebe ešte energiu," povedala slovenská atlétka pre STVR. Forsterová už v Paríži absolvovala aj stovku, v ktorej jej patrila v rozbehu 47. priečka.

atletika - rozbehy, 100 m prek.:

Ženy

V. rozbeh: 1. Ackera Nugentová (Jam.) 12,65 s,... 6. Viktória FORSTEROVÁ (SR) 13,08


Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR
Podujatia a športovci

Súvisiace

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque