Šport a olympizmus
3 min. čítania

Do predaja idú ďalšie lístky na OH 2024, k dispozícii sú aj hospitality balíčky

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth
Vizualizácia brandingu parížskych olympijských športovísk.
Foto
Paris 2024

Organizačný výbor olympijských hier 2024 v Paríži ponúkne športovým fanúšikom ďalšiu jedinečnú príležitosť zažiť výnimočné chvíle najväčšieho športového sviatku. Vo štvrtok 8. februára, keď predstaví medaily pre olympijské hry, začne predávať aj nové vstupenky na jednotlivé športové disciplíny. Predaj vstupeniek na olympijské hry vstupuje do cieľovej rovinky.

V nasledujúcich týždňoch až do začiatku hier budú v pravidelných intervaloch uvoľňované série vstupeniek. Fanúšikovia dostanú možnosť zaobstarať si lístky aj na podujatia, ktoré po prvých fázach predaja boli vypredané. Paríž 2024 im ponúkne možnosť navštíviť aj súťaže v záhradách zámku Versailles, džudo v aréne Champ-de-Mars s Eiffelovou vežou v pozadí, breakdance na námestí Place de la Concorde alebo šerm pod majestátnym stropom Grand Palais.

Organizačný výbor uvoľní vstupenky 8. februára o 10.00 h. K dispozícii budú cez platformu tickets.paris2024.org. Lístky budú na všetky športy, hoci niektoré len vo veľmi obmedzenom počte. Necelá polovica z nich (45 %) budú stáť menej ako 100 eur. Tentoraz sa nebudú vstupenky žrebovať, rozhodujúca bude rýchlosť prihlásenia. Na jeden účet bude možné zakúpiť si maximálne 30 lístkov na podujatia, zohľadňujú sa aj predchádzajúce objednávky.

Na platforme tickets.paris2024.org sú k dispozícii aj dnes vstupenky na zápasy v kolektívnych športoch mimo Paríža (futbal v Nantes, Lyone, St. Etienne, Bordeaux, Nice a Marseille, basketbal a hádzaná v Lille).

Z 10 miliónov lístkov sa dodnes predalo 8 miliónov.

VSTUPENKY NA OH 2024

Vstupenky na OH 2024

Zažite nezabudnuteľné chvíle s pohostinnosťou Paríža 2024!

V rámci programu Paris 2024 Hospitality predstavuje exkluzívny oficiálny dodávateľ On Location inovatívne a pohlcujúce zážitky z pohostinnosti pre olympijské hry. Nové ponuky predstavujú jedinečnú príležitosť byť v centre diania a zároveň si užívať špičkové služby. Súčasťou ponúk je aj dych berúci gastronomický zážitok na ikonickej Eiffelovej veži.

On Location ponúka aj oficiálne cestovné balíky, ktoré sú k dispozícii s mnohými možnosťami ubytovania (trvanie od 1 do 6 nocí v 3, 4 a 5-hviezdičkových hoteloch) vrátane vstupeniek na väčšinu športových podujatí v Paríži a v celom Francúzsku. On Location je jediným oficiálnym spôsobom, ako si kúpiť hospitality balíky na olympijské hry 2024 v Paríži. 

PLATFORMA NA NÁKUP HOSPITALITY BALÍČKOV

Podujatia a športovci
p24
Doprajte si výnimočný zážitok, do predaja idú ďalšie lístky na OH 2024

Súvisiace

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque