Športové aktuality
3 min. čítania

Olympijský klub Alojza Szokolyiho v Šahách usporiadal vydarený vianočný basketbalový turnaj

František Révész
alt

ŠAHY 30. decembra (rév) - Olympijský klub Alojza Szokolyiho v Šahách usporiadal v posledný decembrový týždeň vydarený vianočný basketbalový turnaj, na ktorom sa zúčastnilo šesť družstiev. Na fotografii Petra Paulenku momentka z turnaja.

Na prvom mieste sa umiestnilo družstvo Stred Šahy v zostave Péter Csitári, Pál Zachar, Július Ličko, Erik Wurcell, Péter Kiss, Kristián Makovínyi. Druhé miesto získalo družstvo Sever Šahy. Finálový zápas bol dlho vyrovnaný a skončil sa až po predĺžení, víťazstvom mužstva Stred v pomere 24:22. Na treťom mieste sa umiestnili hráči z družstva East All Stars. Ďalšie poradie bolo nasledovné: 4. Veteráni, 5. Olympijský klub Šahy, 6. Smetiari. Najlepším strelcom turnaja sa stal Juraj Uday, ktorý bol aktívny aj pri príprave podujatia. V súťaži v hode trojok bol najúspešnejší  Márk Lóška.

Účasť na vianočnom turnaji  znamená zmysluplné využitie času počas zimných prázdnin, nové športové a kultúrne zážitky, ako aj stretnutia s nadšencami basketbalu. Akcia bola prvou lastovičkou tohoto rázu, v budúcnosti OK Šahy plánuje turnaj rozšíriť, aj doplniť s rôznymi súťažami a exhibíciou. Olympijský klub verí, že priláka aj rodičov s deťmi, študentov a mládež na celodenné zábavy súvisiace s basketbalom a streetbalom, ktoré má v pláne realizovať počas celého roka aj na verejných priestranstvách mesta Šahy.

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque