Športové aktuality
2 min. čítania

SOŠV spúšťa výberové konanie na projekt Slovenský dom Tokio pre agentúry

BRATISLAVA 1. marca (SOŠV) - Pri príležitosti olympijských hier 2020 v  japonskom Tokiu plánuje Slovenský olympijský a športový výbor (SOŠV) realizovať v dejisku podujatia projekt Slovenského domu. Hlavným cieľom Slovenského domu je prezentácia Slovenska v mieste konania olympijských hier a prilákanie čo najväčšieho počtu návštevníkov nielen zo Slovenska.

Slovenský dom v Tokiu by mal predstavovať reprezentačné miesto na oficiálne stretnutia výpravy a hostí SOŠV, ako aj medzinárodnej olympijskej komunity. Zároveň má poskytnúť zázemie na tlačové konferencie a mediálne prezentácie Slovenského olympijského tímu a byť epicentrom osláv úspechov slovenských športovcov.

SOŠV poskytuje licenciu na prevádzku Slovenského domu a na prezentáciu Slovenského olympijského tímu v jeho priestoroch. SOŠV zároveň poskytuje súčinnosť pri zabezpečení lokality Slovenského domu i pri tvorbe celého konceptu projektu, ako aj pri komunikácii s Medzinárodným olympijským výborom (MOV) a s organizačným výborom OH 2020 v Tokiu.

SOŠV týmto spúšťa výberové konanie na projekt Slovenský dom Tokio pre agentúry.

V prípade záujmu nás kontaktujte na [email protected] a my vám obratom pošleme presné zadanie. Výberové konanie je spustené do 15. marca, vyhodnotenie prebehne začiatkom apríla.

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque