Šport a olympizmus
1 min. čítania

Svetová lekárska elita sa stretla na konferencii MOV o prevencii úrazov a chorôb v športe

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth
Slovenskí účastníci 7. svetovej konferencie Medzinárodného olympijského výboru o prevencii úrazov a chorôb v športe - zľava Roman Fano, Daniela Kňaze Doležalová a Branislav Delej.
Foto
SOŠV

Od štvrtka do soboty na prelome februára a marca hostí Monako 7. svetovú konferenciu Medzinárodného olympijského výboru o prevencii úrazov a chorôb v športe. Slovensko na nej zastupujú členovia lekárskej komisie Slovenského olympijského a športového výboru Daniela Kňaze Doležalová, Roman Fano a Branislav Delej.

Svetová konferencia MOV o prevencii úrazov a chorôb v športe je najväčšou medzinárodnou konferenciou pre záujemcov o klinické aspekty športovej a pohybovej medicíny. Konferencia, ktorá sa koná každé tri roky, je jedinečnou príležitosťou pre globálnu komunitu lekárov zaoberajúcich sa športovou a pohybovou medicínou stretnúť sa a diskutovať o najnovších trendoch. V Monaku diskutujú mnohé medzinárodné autority v oblasti prevencie úrazov a chorôb.

V diskusiách a prednáškach sa predstaví viac ako 120 rečníkov. Uznávané osobnosti sa podelia o svoje poznatky a vedomosti a prispejú k viac ako 400 abstraktovým prezentáciám, ktoré sú naplánované počas celého podujatia.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV