Športové aktuality
2 min. čítania

Lyles má koronavírus: Myslím, že hry sa pre mňa skončili

Profile picture for user teraz.sk
Spravodajstvo
TERAZ.sk
Na snímke Noah Lyles. Foto: TASR/AP
Paríž 8. augusta (TASR) - Americký šprintér Noah Lyles po svojom bronze vo štvrtkovom finále na 200 m na OH v Paríži informoval, že mal pozitívny test na koronavírus a hry sa pre neho skončili. S najväčšou pravdepodobnosťou teda v piatok večer nenastúpi na finále štafety na 4x100 metrov.

"Myslím si, že toto bude koniec mojej olympiády 2024. Nie je to olympiáda, o ktorej som sníval, ale zanechala mi v srdci veľa radosti," napísal na Instagrame 27-ročný Lyles, ktorý mal v Paríži ambície získať zlato na 100, 200 m, v štafete 4x100 m a avizoval, že je pripravený nastúpiť aj v rozbehu štafety 4x400 m.

Stovku v nedeľu vyhral, na dvojnásobnej trati skončil vo štvrtok tretí. Po dobehnutí do cieľa spadol na chrbát, o chvíľku sa posadil a starali sa oňho zdravotníci, ktorí ho odviezli z trate na vozíku. Lyles následne v rozhovore pre NBC oznámil, že mu dva dni pred štvrtkovým finále diagnostikovali koronavírus. "Vybralo si to svoju daň," uviedol trojnásobný svetový šampión na 200 m, ktorý na tejto trati našiel vo finále premožiteľa po troch rokoch. Triumfoval Letsile Tebogo z Botswany pred Kennethom Bednarekom z USA.

Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR
Podujatia a športovci

Súvisiace

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque