Šport a olympizmus
2 min. čítania

Petru Vlhovú namotivovali aj pohľadnice od detí

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth

Lyžiarku Petru Vlhovú namotivovali pred pondelkovým obrovským slalom aj deti a mladí ľudia zo slovenských škôl, ktorí jej prostredníctvom Slovenského olympijského a športového výboru poslali do Olympijskej dediny v Jen-čchingu na unikátnych pohľadniciach rôzne odkazy.

Začiatok obrovského slalomu v stredisku Jen-čching posunuli na 2.30 stredoeurópskeho času, v Číne bude o sedem hodín viac. Druhé kolo sa začne o 7.30 stredoeurópskeho času. Petra Vlhová sa na trať vydá so štartovým číslom jeden.

Petra Vlhová a jej tím si odkazy od slovenských detí našli po príchode do Jen-čchingu. Milé kresby a odkazy potešili nielen ju, ale celý Slovenský olympijský tím.

Tréner slovenskej lyžiarskej hviezdy Mauro Pini sa poďakoval autorom prostredníctvom sociálnych sietí. „Nádherné kresby, ktoré nám dodajú veľa síl a energie. Deti, ďakujeme,“ napísal na instagrame Mauro Pini a pripojil aj viaceré fotografie s pohľadnicami, odkazmi a kresbami.

Slovenský olympijský a športový výbor pripravil pri príležitosti XXIV. zimných olympijských hier v čínskom Pekingu (4. – 20. februára 2022) sadu Olympijských pohľadníc ako súčasť výzvy „Bojujeme v Pekingu so srdcom draka“.

Olympijské pohľadnice prostredníctvom svojich vizuálov prezentovali slovenských olympionikov v športových odvetviach.

Z pohľadníc, ktoré sa dostanú do súťaže, samotní športovci vyberajú pozdravy, ktoré ich najviac oslovili, zaujali a motivovali k dobrým športovým výkonom.

Podujatia a športovci

Súvisiace

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque