Športové aktuality
2 min. čítania

Martin Tóth si prevzal Diplom Klubu fair play SOŠV

KFP SOŠV
Diplom KFP SOŠV, ktorý dostal Martin Tóth.
Foto
Archív SOŠV

SOSNOWIEC (SOŠV) – Slovenský futbalista Martin Tóth si pred zápasom poľskej ligy, v ktorej pôsobí v klube Zaglebie Sosnowiec, prevzal Diplom Klubu fair play Slovenského olympijského a športového výboru (KFP SOŠV). Klub o tom informoval na svojej webovej stránke. Martin Tóth získal Diplom KFP SOŠV za príkladný čin vo vlaňajšom zápase slovenskej Fortuna ligy medzi Spartakom Trnava a ViOnom Zlaté Moravce. Zápas sa hral 28. júla 2018.

Zaujímavý moment sa odohral v záverečných minútach duelu Spartak Trnava – Zlaté Moravce. Domáci viedli iba o gól, hostia sa snažili o vyrovnanie. Po strele na bránku trnavského Rusova sa domáhali rohu, pretože obranca Spartaka Martin Tóth loptu tečoval, ale rozhodca ukazoval na „päťku“. Trnavský stopér sa však priznal, že skutočne smer lopty zmenil. Nasledoval roh, pomerne nebezpečná štandardná situácia. ViOn ale napokon šancu na skórovanie nevyužil. 

„Určite si cenu zaslúži. V 92. minúte sa priznať k rohu... Čo k tomu povedať. Nevynadal som mu, akceptujem jeho rozhodnutie. Keby sa to vo futbale dialo stále, kvitoval by som to. Nie je to tak,“ povedal na pozápasovej tlačovke tréner Spartaka Radoslav Látal.

„Veľmi sa teším z tohto ocenenia, ale z mojej strany išlo o normálne gesto,“ citovali Martina Tótha na webovej stránke jeho súčasného klubu Zaglebie Sosnowiec.

 

Projekt
Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque