Športové aktuality
1 min. čítania

Nová finančná pomoc pre aktuálne i potenciálne olympioničky, môžu sa uchádzať o grant

Držiteľka ocenenia Medzinárodnej asociácie olympionikov (WOA) Olympian for Life Simidele Adeagbová spustila prostredníctvom svojej nadácie SimiSleighs Foundation grantový program pre športovkyne.

Jednoročný program poskytne finančnú podporu olympioničkám a tým, ktoré sa pripravujú reprezentovať svoje krajiny na olympijských alebo paralympijských hrách v Paríži 2024, resp. v Miláne-Cortine 2026. Granty pomôžu pokryť výdavky na tréningy a súťaže, ďalej poskytnú zmysluplné skúsenosti s osobným a profesionálnym rozvojom, aj prístup ku globálnej sieti špičkových športovcov a športovkýň.

"Ako športovkyňa veľmi dobre chápem, aký rozdiel môže znamenať prístup ku kľúčovým zdrojom," povedala zakladateľka nadácie SimiSleighs Foundation Simidele Adeagbová a dodala:  „Poskytnutie týchto strategických investícií prostredníctvom nášho grantového programu pre športovcov pomôže mnohým ženám na celom svete, ktoré v súčasnosti potrebujú podporu a zaslúžia si ju.“

Uchádzačky o grant musia plynule hovoriť anglicky. Prihlášky je potrebné prijať do pondelka 6. februára 2023 do 23:59 východného štandardného času.

Viac informácií nájdete tu: https://www.simisleighsfoundation.org/ssf-athlete-grant-program

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque