Športové aktuality
2 min. čítania

Olympijský klub Alojza Szokolyiho zorganizoval: Šahy - 1. atletické olympijské hry

Profile picture for user afinode
Juraj
Falát

28. marca 2017 sa v priestoroch telocvične na Základnej škole Ladislava Balleka v Šahách uskutočnili 1. atletické olympijské dni. Klubovú súťaž usporiadali trénerky detskej atletiky - pani učiteľka Mgr. Marcela Hudecová a Mgr. Karin Tóthová.
Žiaci 1. - 4. ročníka si schuti zasúťažili v atletických disciplínach vo vekovo zmiešaných družstvách. Súťaž sa začala o 9:00 hod. a do úspešného konca sa dostala tesne pred jedenástou hodinou. Súťažilo spolu sedem družstiev v ôsmich disciplínach. Každé družstvo bolo zložené z ôsmich športovcov. Najviac dali súťažiacim zabrať skoky do strán a skoky cez švihadlo. Niekomu prialo šťastie viac a družstvo si odnieslo i medaily, niekto mal šťastia menej. Na prvom mieste sa umiestnili žiaci v bielych tričkách, na druhom žiaci v žltých tričkách a tretie miesto sa ušlo žiakom v žltých šiltovkách s logom školy. Ďalšie štyri družstvá nezískali medaily, ale to nevadí, dôležitý je zdravý životný štýl a chuť športovať ďalej. Nálada však bola počas celých pretekov vynikajúca. Diváci povzbudzovali svojich spolužiakov hlasnými pokrikmi a potleskom.
Blahoželáme všetkým zúčastneným športovcom a tešíme sa že záujem o šport v našom malom ale malebnom mestečku stále rastie

https://vimeo.com/210927641

p24
Doprajte si výnimočný zážitok, do predaja idú ďalšie lístky na OH 2024

Do olympijských hier v Paríži zostáva