Športové aktuality
2 min. čítania

Mladá garda bude hostiť Univerzitné športové hry

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth

Na športovisku Mladá garda v Bratislave sa v sobotu 23. septembra uskutoční 15. ročník najväčšieho multišportového podujatia pre študentov vysokých škôl a univerzít. Na Univerzitných športových hrách (UniHry) si prihlásení účastníci z radov študentov zmerajú sily v šiestich športových disciplínach.

Viac informácií o registráciách je na webovej stránke www.unihry.sk a na sociálnych sieťach #unihry.

Univerzitné športové hry (UniHry) založila v roku 2009 partia piatich vysokoškolákov ako turnaj pre svojich spolužiakov a kamarátov.

Od svojich počiatkov sa vykryštalizovali na športovo-zábavný deň plný oddychu a relaxu, kde sa stretávajú okrem študentov rôznych vysokých škôl aj absolventi.

Unihry

V krátkej dobe sa stali najväčším multišportovým podujatím na Slovensku, na ktorom sa v predcovidovom období zúčastňovalo 1 200 športovcov.

Po posledných náročných pandemických ročníkoch začínajú organizátori novú etapu, ktorá bude od budúceho školského semestra rozšírená navyše aj o vysokoškolské ligy na vybraných univerzitách. Prihlasovanie bude spustené už čoskoro.

„Ako organizátorov nás nesmierne teší, že záštitu nad týmto podujatím prevzal aj Slovenský olympijský a športový výbor ako strecha športu na Slovensku vrátane amatérskeho športu študentov a mládeže,“ uviedli organizátori z občianskeho združenia Integrácia študentov.

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque