Športové aktuality
2 min. čítania

Výsledky národného kola fotografickej súťaže Sme jeden tím

Katarína Ráczová

Druhé miesto obsadila fotografia Time-out. FOTO: DIANA BELLUŠOVÁ
Druhé miesto obsadila fotografia Time-out.
Foto
DIANA BELLUŠOVÁ
BRATISLAVA 22. mája (rác) – V pondelok 15. mája 2017 sa skončilo národné kolo medzinárodnej fotografickej súťaže Sme jeden tím, ktorú vyhlásil Slovenský olympijský výbor (SOV) v spolupráci s Klubom fair play SOV. Organizátori dostali viac ako 70 fotografii (a 20 ďalších, ktoré žiaľ, prišli po termíne a preto nemohli byť zaradené do súťaže.

Podľa hlasovania návštevníkov facebookovej stránky Slovenský olympijský tím na prvom mieste skončil Patrik Lechman a s fotografiou Radosť z gólu, 2. miesto obsadila Diana Bellušová s fotografiou Time-out a 3. miesto patrí Martinovi Polereckému a fotografii Sme jeden tím, ku ktorej autor napísal takýto komentár : „Sme jeden tím“ - pomyslel som si. Keď odbila posledná sekunda školského zápasu a len zo

Na treťom mieste skončila fotografia Sme jeden tím. FOTO: MARTIN POLERECKÝ
Na treťom mieste skončila fotografia Sme jeden tím.
Foto
MARTIN POLERECKÝ
pár okamihov nato sa ukázalo, že nie nadarmo nám od prvého stupňa učitelia vštepovali základy správania k druhým ľudom.“ Z tejto fotografie by si nejeden študent mohol brať príklad.

Po desať fotografií z každej účastníckej krajiny  (Maďarsko, Česko, Rakúsko a Slovensko) bude uverejnených od 1. júna na spoločnej facebookovej stránke (adresu oznámime), kde návštevníci budú môcť „lajknutím“ hlasovať za svojho favorita. Fotografie budú od 23. do 27. júla vystavené v maďarskom Győri, kde sa v tom čase bude konať letný Európsky olympijský festival mládeže (EYOF). Návštevníci budú môcť verejne hlasovať za svojho favorita.

Projekt
Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque